tisdag 13 mars 2012

Tisdag 13e Mars 2012.

Goddag!

Nu har vi landat i Sverige igen. Flygningen började inte så bra. Först hade de lite krångel på flygplatsen på krabi, sen när vi väl va på planet så har vi en liten tjej på 1 1/2 - 2 år som skriker det högsta hon kan i en timma! Jag och Fredrik höll på att bli galna! Fattar inte varför de sätter barn mitt i planet. De borde sitta längst bak. Andra ska ju inte behöva lida för att en unge e trött och skriker/gråter. Jag har insett att om jag nu får barn nån gång så får de fan inte följa med ut och resa förrän de kan bete sej. När man kan säga till dem att sluta. Det va omöjligt för föräldrarna att få henne att sluta oxå. Vilket tålamod de hade. Ursch när ungen tystnade så slocknade både jag och Adde. Sov hela vägen tills vi skulle av för att tanka planet. Sen på igen och fick käk, sen slocknade vi igen.

Nu gäller det att hålla oss vakna idag. För att ställa om tiden. För i morgon ska man (kanske) till jobbet igen. Ni undrar varför kanske bara? Jo vi kommer nog få åka direkt till akuten när den öppnar idag. Jag och Fredrik festade till det i söndagskväll. Och jag hade ju såklart flippisar på mej. Trampade snett och sen kunde jag knappt gå på foten. Med sprit i kroppen så gjorde det inte så ont. Jag dansade vidare. Men när jag vaknade i går morse så kunde jag inte ens stödja mej på den. Och jätte svullen. Och tänk då hur foten har sett ut under flygningen.. Har har ont i den hela vägen. Förmodligen en rejäl stukning.

Sista dagen för oss i Thailand handlade om att bli av med den hemska baksmällan man drog på sej efter att jag och Fredrik kvällen innan dragit i oss 3 buckets och dansat till 4 på morgonen. Klev sen upp 8. Kände att fan va gött, inte bakis denna gången heller. Men jag fick ganska snabbt ändra uppfattning. Baksmällan kom senare.. Fy fan hur man mådde. Och ha en fot jag inte kunde stödja mej på. Fredrik fixade medicin och bandage.

Sen la jag mej vid poolen i skuggan och tyckte synd om mej själv. Vid 16 blev vi hämtade på hotellet. Och åkte ut till flygplatsen.

Skönaste resan hittills. Och jag kommer sakna Thailand! Men vi ska tillbaka om ett år igen. Och då blir det nog 3 veckor.
.

Inga kommentarer: