lördag 17 mars 2012

Lördag 17e Mars - 2012.

Hej hej!

Sitter på backaplan och väntar på mitt bussbyte. Jag har såklart klätt på mej för tunna kläder. Tänkte att nu är det vår! ;-) Men att vakna till att solen är uppe! Jätte härligt! Inte lika trött då.

I går då? Blev det nån bio? Haha nej.. Jag hade så jävla ont i foten efter allt springande på stan, så jag vågade inte sätta mej på en bio där jag inte kunde lägga upp foten någonstans. Så vi sa att vi ser filmen nästa helg. Istället för bio så låg vi i soffan och kollade på denna serien som vi följer. Jag slocknade. Helt slut. Så vid 22 gick vi och la oss. Ja vaknade upp strax efter 5. Kände mej helt utvilad. Konstigt v kroppen vänjer sej att sova visst många timmar. Men jag lyckades somna om.

Nu ska jag jobba idag och i morgon. Hela pass, alltså 30 timmar. Så i natt sover jag över på jobbet. På måndag är jag ledig igen. Bytte bort det för att slippa köra 45 timmar på 3 dagar. Så på måndag kör jag igång med träningen igen. Om inte foten är okej så får jag träna överkroppen istället. Jag har haft en paus från gymmet i en månad. Först influensan en vecka, sen Thailand 2 veckor och nu en stukad fot. Men man kan behöva vila ibland för att komma igen, hårdare! :-P

Nu kommer thaa baaass! Hej hopp!
.
Kan tro att lillen oxå varit i Thailand. Han fryser och vill ha värme! <3
Sår på näsan! Solen brände den! :P
Idag blev det blått!

Inga kommentarer: