lördag 31 mars 2012

Lördag 31e Mars 2012.

Hej hopp!

Idag är det sista mars! I morgon kan man luras om man känner för det! :P

Sitter inne i gäststugan nu och ska bara ladda min telefon lite, så ska jag ta med min min minsta lillasyster och min systerdotter hem till min farmor och hälsa på! :) Texas ska få följa med oxå, så han får leka av sej lite med min kusins nya vovve! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid 8 tiden. Fredrik ringde och sa att de skulle hoppa på planet. Så vi sa hej och hej då typ. Sen fick jag ett sms när han va famme. <3 Saknar honom här! Sen gick jag in och bakade lchfbrödet och åt en god frukost. Åkte och handlade och gjorde min goda köttfärslimpa till familjen. Så nu har vi ätit oxå!

Det är sol idag, men väldigt kallt! Det blåser! Burr! I kväll blir det mys med ostar och mörk choklad. Familjen samlad. Härligt! Nu börjar jag känna att det är skönt att vara här. Lagomt till att man ska åka hem. :P Nääh då, jag har en stund kvar här. Åker med 9 tåget hem på Måndag morgon.

Nej nu får jag nog dra mej! Jordgubbar och vispgrädde följder med till Farmor och Farfar! :D

(tar med mej systemkameran så ni får lite bilder. Varit ganska tunt med det på sistone, men nu får jag väl börja blogga från datorn när appen krånglar.)

Puss å Kram!


Inga kommentarer: