tisdag 20 mars 2012

Resa utan fulla 18 åringar, tack!

När är jag helt inne på att resa! Alla mina pengar får gärna gå till att resa! Tur att man får sej er rejält tillskott i kassan i juni! ;-)

Jag har suttit all min lediga tid idag och kollat på resor! Grekland, Kroatien, Ibiza, Barcelona.. You name it. Det får nog bli att boka en resa närmare reseavfärden. Billigast så. Vi är nu mest inne på Grekland och Ios. Googlade.. Och fick upp massa bilder på 18 åringar som e as fulla! Ursch! Jag har oxå varit 18 och jag har oxå åkt utomlands i den åldern när det är skit kul att supa sej asfull och stå på bord och dansa och sekunderna senare stå i en gränd och spy. Men jag vill verkligen inte åka till ett sånt ställe nu. Jag är lixom 28 år. Och ska dessutom resa med min pojkvän, som verkar vilja åka på en sån "supar resa". Just där känns vi inte på samma plan. Jag är ingen tråkig kärring som vill gå och lägga mej vid 22. Men jag vill heller inte känna att jag inte kan lägga mej 22 om jag vill, för att det är full ös utanför. Man känner sej för gammal för att blanda sej bland fulla 18 åriga norskar, svenskar och vad det nu är för folk där. Jag vill inte stå bland massa smått och dricka shottar! Jag vill gärna dricka shottar med folk runt min ålder, min och Fredriks. Nu är Fredrik yngre än mej.. (blir 25). Men jag ser inte varför jag ska somna aspackad och vakna asbakfull och ligga och sova bort halva dagen eller ligga på stranden och må asdåligt! Reser man bort vill man njuta av stunden. Och inte supa bort halva reseminnet. Den grejen har jag redan gjort. Jag festar ändå mycket bättre hemma. Med mina vänner och skön musik. Inte med drinkar som bara smakar sprit och inte till båten Anna i högtalarna.

Så jag söker ett ställe som har soft stämning, ett ställe där man kan festa med folk i våran ålder och inte bara massa ungdomar som har sommarlov. Ett ställe med fin natur och gärna bra shopping! Tips nån?
.

Inga kommentarer: