lördag 31 mars 2012

Nerbäddad i gäststugan.

Mitt i natten! Jag trodde de skulle bli tidigt i kväll ju! Men det slutade med att mamma och Jag satt uppe själva och kollade på thailandsresor! Nice! Men vi kom inte fram till nått vettigt alls..

Dagen har gått undan! När jag kom fram till Centralen i Karlstad så hoppade jag in i en taxi och åkte hem till min syster Sofia och min systerdotter Julia. Lämnade av texas och gick sen in till stan. Shoppade ett linne och en kjol plus 2 presenter till min mamma. Vi lunchade på söta grodan, ett ganska nytt ställe som va helt nyrenoverad. Jätte fräscht faktiskt. För er som bor i Karlstad så ligger det över Åhléns. När vi va trötta i benen och klockan började närma sej 15 så gick vi hem. Jag hoppade i ett bad med Julia och sen fixade vi oss. Familjen (min mamma, styvfar och andra lillasyster) kom vid 17 tiden. Sen kom min systers man hem! yes min lillasyster är gift och har ett barn! Jag ligger lite efter hääär! :P När alla va fixade så gick vi in till stan (de bor ganska centralt, tar ca 10 minuter att gå in.) där min syster hade bokat bord till oss. Det blev både förrätt och varmrätt för mej. När de andra beställde in efterrätt så tog de stopp för mej. Dels för att jag va alldeles för mätt och del för att det är socker i alla efterrätter där.. (och oftast på alla andra ställen oxå!) När vi va mätta och belåtna så gick vi hem till min syster igen. Packade bilen och jag och Julia följde med till Sunne. Så nu är min syster och hennes man själva hela helgen och vi fick låna med Julia! <3 Mys!

Nu ligger jag i gäststugan och mina ögon svider. Så det är nog dax att sova nu. Man vet aldrig när denna prinsessan vaknar, och vi tänkte ta en promenad till morgonen om vädret tillåter. Ska hälsa på min Pappa oxå, och resten av släkten på den sidan. På söndag kommer min mormor och morfar på middag hit till min mamma. Så ja, jag kommer ha träffat hela släkten innan jag lämnar Sunne igen. Lika bra att ta alla på en gång. :P

Hörs i morgon!

Bjuder på sötaste Julia när hon åt pannkakor idag på söta Grodan!

<3
Blyg Julia när jag precis kom! ;)

Lunch på Söta Grodan!

Middag på Freden med familjen. Världens godaste sås! Mums!

.

Inga kommentarer: