lördag 3 mars 2012

Lördag 3e Mars - 2012 / Krabi - Thailand.

God morgon!

Klockan är strax efter 8 här. Det är riktigt mulet idag så vi tänkte promenera upp till utsiktsplatsen. Sen tänkte vi ta oss över till Ao Nang och sen ta en taxi till krabi town. Passa på när det inte är så varmt ute.

Igår blev det lite senare, tror jag somnade efter halv 2. Vi gick ut och käkade på ett ställe som vi spanade in dagen innan. Mom's hette restaurangen. Thaimat och sen efterrätt. Proppmätta drog vi vidare till andra sidan Railay beach. Köpte en varsin vattentät väska och sen drog vi till the last bar. Mysigaste stället. Där va det skön musik och eldshow. Riktigt grymma e de! Påvägen hemåt hamnade vi rakt inne i en thaiboxningsmatch. Stannade och kollade lite, sen gick vi hem. Vi tänkte dra dit i morgon och kolla en helkväll.

Nej nu ska vi dra oss ut. Till denna utsiktsplatsen. Det ska tydligen va nått över det vanliga. Går man mer på andra sidan så ska det tydligen finnas en varmvattenkälla där. Som man km bada i. Tar med kameran och min iPhone så jag kan lägga ut bilder här. (jag har ingen dator med mej, så de bilder jag lägger ut här, under resan är tagna med mobilen. De andra bilderna från systemkameran får ni se när vi kommit hem igen.)

Ha en grym dag! Det ska vi se till att ha, även om det är mulet. Och vi är lite bittra över att inte få ligga och steka på stranden idag.
.

Inga kommentarer: