onsdag 21 mars 2012

Onsdag 21 Mars - 2012.

Hejsan!

Jag e på jobbet fortfarande. I kväll får jag komma hem! Och i morgon har jag en ledig dag! Gööött! Men massa att göra! Tvätta, städa, laga mat, luncha med Silla i stan, träna i Frölunda och sen hem till Erika på kvällen.

Sen kör jag 2 dagar till på jobbet. Puuh! Jag har i snitt gjort 60 timmar i veckan på jobbet sen jag kom hem ifrån thai, 150 % alltså. Men på lördag ska jag sluts tidigare för då blir det fest! Wiie! Ska samla ihop vännerna och köra en helkväll! We like! Saknat dem! Så är jag ledig på söndag. ;-( Våffeldagen på söndag! Och en timma mindre! Samt att det kommer bli mörkare på morgonen igen, en kort stund. Jag som mår mycket bättre och har ganska mycket lättare att kliva upp när det är ljust ute. Men det går väl någon vecka så är det ljust vid 6 igen.

Just nu sitter vi i bilen, påväg till jobbet igen. Och solen skiner! Och jag är jätte glad och pirrig i magen idag! Saknar min prins extra mycket när jag bara e ledig var 3:de dag! Han bor ju hemma hos sej när jag är på jobbet. Så inte ens sova ihop får vi. Blääh! Men på söndag har vi en heldag tillsammans. Säkert slöa och bakfulla. Men de e bara gött. Soffhäng och våfflor! <3
.

Inga kommentarer: