söndag 18 mars 2012

Söndag 18e Mars - 2012.

Goddagens!

Idag är det städdag! Så jag har lite mer att göra idag! Sovit som en prinsessa i natt! Och vaknade som vanligt efter 8 timmars sömn. Pigg! Lika bra att gå upp. Jobbigt när man kan sova längre om man vill.

Idag ilar det i foten. Den är inte svullen längre och det blåa börjar försvinna. Men jag har fått en "knöl" 8 cm nedanför lilltån som är jätte öm. Sitter i valet om jag ska besöka sjukan i morgon? Eller bara låta det vara. Vi får se hur jag känner mej i kväll. Känns som det kan vara slöseri med tid. Jag har så jävla mycket att göra de få dagar jag e ledig den kommande vecka. Ledig måndag och torsdag bara. Och båda dagarna ska jag tillbringa eftermiddagen/kvällen i Frölunda. Är sen ledig på söndag. Då ska hemmet röjas! Storstädning delux!

Måste sätta mej ner och rensa min dator oxå. Den varnar för att jag packat den med förmycket och minnet börjar ta slut. Har ganska många bilder där i. Alla från 2004. Och jag fotar endel. ;) måste förbi netonnet och köpa en ny extern hårddisk. Ifall datorn skulle rasa.

Hörs under dagen!

Puss på Texas nos! <3

Inga kommentarer: