lördag 17 mars 2012

Seg lördag.

I bland kan helg jobb vara riktigt kul. Ni som har koll vet att jag jobbar som personlig assistent hos ett gift äldre par. Och vi har ganska mycket för oss. Aktiviteter och sånt. Saker hela tiden. Men just nu är det ganska lugnt. Så det finns inte så mycket att göra mer än att sköta deras hem. Jag är ju oxå samordnare för gruppen. Så idag har jag passat på att pilla med lite pappersarbete. Och nu kollar vi på hockey! Går inge vidare för färjestad.

Slutar om 4 timmar. Men jag hade ju tänkt sova här i natt. Vill helst åka hem. Men jag har ju en bussresa på en timma för att komma hem. Och sover jag här så får jag sova längre. Men jag vill hem! Hem till mitt hem! Tusen saker som behöver göras. Kläder över hela klädkammaren! Sommarkläder som ska hängas in, och vinterkläder som ska ner i källaren. Känns dumt att sitta här på jobbet med så mycket "dötid" när mitt hem skriker efter att få bli fixat! Men jag får kämpa mej igenom Mars.

Sista helgen i mars åker jag upp till Värmland. Mamma fyller år och jag ska passa på att fira henne och träffa familjen. Fredag - måndag e jag där. Fredrik har jag skickat den helgen till Amsterdam. Trancefest. Hade gärna hängt på, men jag får vänta tills nästa år. Man kan inte vara med på allt. ;-) Nu får jag ju en mysig helg med familjen! Inte illa! Har inte varit i Sunne sen september! Ett halvår sen. Oj!

Va gör jag resten av tiden på jobbet då? Äter middag om en timma och kollar på tv. Ångrar stort att jag inte drog med mej datorn! Hade ju kunnat ta igen avsnitten på serien vi följer som jag sovit igenom! :-D

Hörs senare! Ciao!
.

Inga kommentarer: