torsdag 5 maj 2011

Behålla eller sälja?

Nu har vi gått från soffa till säng. Varit ute och kissat Texas, och packat jobbväskan. Tänkte kolla klart på en film. Saknar en tv här inne. Måste nog köpa en, och kollade runt lite förut. Denna TV funderar jag på att köpa. För att ha i sovrummet. Tänk va mysigt att kunna knäppa på tvn direkt man vaknar, eller att kunna gå och lägga sej tidigare för att se kvällens program i sängen. Nu sover jag ju ändå "alltid" själv. Så då stör jag ju ingen.

Kom på förut att jag har ju en projektor som står i klädkammaren. Borde jag inte sälja den? Eller ska jag hänga upp den? Jag har en duk oxå. Jag hade ju allt upphängd förut, men sen jag möblerade om så får inte duken plats. Det är en mega stor ramspänd duk. Om jag sätter upp projektorn så måste jag köpa en ny dyk. En sån man drar ner. Jag får fundera lite på om jag ska sälja eller behålla och sätta upp. Det kan va ganska kul att ha när hösten kommer. Kul att kolla på film på, kul att spela tv-spel (som jag aldrig gör, jag har lixom ett xbox 360 och kinect som står jag samlar damm. Bokstavligt talat) på.


Här är projektorn, takfästet, fjärrkontroll och hdmi-kabel. I fall någon råkar läsa inlägget och vill köpa. ;) Duken är en ramspänd kingpin, som tyvärr fått 2 hål i duken, pyttesmå hål, som kanske går att laga? Den duken kostar 4000 kr, surt om man måste slänga den? Kanske kan köpa en ny duk till ramen bara? Lampan har brunnit något över 1000 timmar.

Nu ska jag se klart filmen. Måste ju sova någongång oxå. Klockan ringde 05.00.

XOXO.

.

Inga kommentarer: