torsdag 5 maj 2011

Och nu då?

Vad ska jag hitta på nu då? Har hållit på med hallen i 2 dagar nu. Och nu är det äntligen klart. Är ju igång nu ju! Vad ska jag ta mej för nu? Trodde jag skulle ha att göra hela dagen/kvällen. Men Jag blev klar snabbare än jag trodde. 

Fredrik va här förut och satte rätt en kontakt åt mej. :) Snäll han! Nu kan jag använda kontakten i hallen igen. :) Jag är så jävla sugen på att dra till ikea! Men jag har satt över de mesta av mina pengar på mitt sparkonto. För att Jag, Syster och Mamma ska dra till Ullared i slutet av maj. Blir att köpa massa inredning där. Handdukarna mina behöver bytas ut, mattor behöver jag. Och lampor har jag jävligt dåligt av. 

Skulle så gärna vilja fixa i mitt källarförråd nu. Gå igenom alla saker och slänga massa. Men det står massa saker i vägen. Joakim har inte hämtat sina saker än. Jag väntar bara på att han ska komma hem och hämta dem. Men jag hoppas väl att han kommer snart. Behöver packa ner mina vinterkläder. Få ordning på grejerna. Jennys ledord: Var sak har sin plats. 

Nej jag får väl ställa mej och laga lite mat. Så jag har något att göra. Hade ju kunnat dra till stan för att göra något. Men jag orkar nog inte ens dit. ;) Inge vidare bra väder ändå. I helgen ska det bli skit bra väder, dock jobbar jag. hela helgen.. 

Nej spisen va det.

 Hej så länge!

.

Inga kommentarer: