tisdag 10 maj 2011

I bilen.

Nu sitter vi i bilen tillbaka till jobbet. Jag hinner typ dit och sen ska jag hemåt. Kanske ska hitta på något med vännerna. Så vi får se om de blir hem eller någon annanstans. Ska ju upp 5 i morgon så det får bli en liten sväng med vännerna isf. De sitter i Slottskogen nu. Några av dem. Känns som att slottskogen kommer bli välbesökt av oss i sommar. :) blir nog några korvar grillade där. 

Nu i helgen blir det en lugn helg. Vi ska hitta på något på lördag, men antar att det blir en lugn aktivitet. Men helgen efter det så blir det fest! Röda sten ska vi till! Hardstyle! Kanske inte Jennys favoritmusik, eller jag har ju lärt mej nu. Men musiken som spelades i lördags va jätte skön. Jag är ganska dålig på att kategorisera denna musiken. Men jag ska lära mej nu. :) Jag tar lektioner. Haha. Dubstep känner jag ju till och har en sjukt skön låt jag brukar lyssna på. Mina vänner skickar låtar till varandra på fejjan och då brukar jag lyssna på dem för att lära mej. Och den dubsteplåten e grymt skön. :) en av mina favoriter. Jag kan lägga upp den här sen. 

Åhh jag vill ha en bil! Jag måste köpa en nu! Jag orkar inte spara! Så jag ska kolla med banken om jag kan ta ett lån. Bilen kostar 60.000 kr. Jag tänkte låna hälften. Hade annars tänkt spara ihop hela summan. Men jag vill ju ja bilen nu! Kanske kan fråga farfar och jag kan låna av honom, så slipper jag betala ränta. ;) Han har ju lite cash, han va ju vid regnbågens slut och hämtat skatten. Det fick man iaf som svar när man va liten och frågade varför de hade så mycket pengar. ;)

Bil! Jag vill ha en bil! :) 

.

Inga kommentarer: