lördag 7 maj 2011

Sluta ragga! Nu e jag så jävla trött på det!

Ja va händer lixom? Jag ligger i soffan med datorn och jag får ett meddelande från en kille som påstår att Joakim varit otrogen mot mej. Ja bara, - Jaha? varför tala om det nu lixom? Det är 2 månader sen det tog slut? Varför inte ta upp det när vi va tillsammans? när det va aktuellt? Nu har jag väl fan inte nytta av att veta om det. Sånt sårar ju fan bara i onödan. Ska jag behöva gå runt och fundera på detta nu? Jävla skit. Idioter. Om det nu är sant eller om han ljög får jag nog aldrig reda på. Joakim skulle ju självklart aldrig erkänna det. Sen så stöter denna killen på mej? Fan tror han att jag är tillgänglig för alla eller? Sluta och ragga på mej! Ni känner mej genom Joakim. Det finns tusen andra tjejer att ragga på ju! Varför måste ni jobba er mot mej?! Jag är så jävla trött på uppmärksamheten ifrån Joakims så kallade vänner. Kan de inte bara låta mej vara. Jag är inte tillgänglig bara för att jag är singel. Jag ligger inte med alla bara för att jag är singel. Va fan tror folk? Att jag är någon jävla leksak? Jag är en tjej med väldigt trasigt hjärta just nu, kan inte folk bara låta mej så läka först? Kan jag bara få vara med mina vänner och ha det kul utan massa: -Vill du kommer och kolla på film hos mej? FAN! är jag intresserad så hör JAG väl av mej, då visar jag intresse. Tror folk att man uppskattar att bli raggad på 24 timmar om dygnet? nej jag blir fan raggad på 25 timmar om dygnet! Folk som känner mej ytligt, låt mej vara. Jag vill inte.

Just nu vill jag bara krypa in i min onepiece och aldrig mer komma ut. Det här gör ju saker tusen gånger värre! Hur ska jag kunna sova nu? Tårarna rinner och och hjärtat slår dubbelt. Är det nu jag ska inse att jag slarvat bort 2 år? Att jag levt tillsammans med någon som ljugit för mej? Någon som jag ställt upp för i vått och torrt? Jag gjorde ju fan allt för denna killen. Va det helt meningslöst? Slit ut mitt hjärta igen och stampa på det vettja..

Dont worry, I dont love you anymore. That was a long time ago..


.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl en väldigt tråkig sak att säga, men alla gör vi våra misstag i livet. Nu tycker jag dock inte du ska fokusera på det negativa som kan ha varit under er relation, utan istället tänka på hur bra det är att du faktiskt tagit dig ur den situationen. Det kunde ju lika gärna fortsatt på samma sätt och du inte tagit beslutet att gå en annan väg. Var stolt över det! Sen förstår jag att det är jobbigt att få kommentarer osv från hans vänner, men de kan ju säga vad som helst utan att du kan kontrollera om det är sant eller ej. Är det då verkligen värt att lägga så mycket energi på dem?

Om jag var du hade jag bett killens föräldrar att komma och hämta hans saker. Du behöver utrymmet och jag ser ingen anledning till varför du ska vara hans förråd. Jag antar att du vill få träffa honom igen när han hämtar dem? Men jag tror det ger en bättre signal till honom om du ser till att sakerna hämtas upp innan han kommer. Bara en tanke....

Jenny M. Bäcklund sa...

Tack för den fina kommentaren. :) jag har bett honom att be hans mamma att hämta sakerna. Men han vägrar, han ska hämta dem själv säger han. Jag sa till honom igår att han har en vecka på sej att hämta sakerna annars slänger jag dem. Jag vill inte träffa honom längre. För mej blev han luft igår. Luft utan syre. Han mamma skulle nog gärna hämta sakerna. Hon va världens bästa svärmor. Men hon vill nog inte ställa sej emellan.