måndag 9 maj 2011

Bögigt halsband?

Ligger i sängen. Har legat och pratat med en kille på fejjan som jag träffade på festen igår. Tiden rullade iväg och nu är den fan halv ett! Fick några sköna låtar av honom som jag tänkte jag skulle somna till. :) Jag behöver ny musik. När det händer något drastiskt i mitt liv så använder jag musiken som tröst. Då fastna tyvärr den känslan jag har då, i låtarna. Så många låtar blir förstörda av det. Man får tillbaka den känslan man hade då när man lyssnar på låten. Men det kan ju få en positiv effekt om det är en härlig känsla som fastnat i låten. som den här låten:





Men nu behöver jag byta ut mina playlist:s på spotify. Jag behöver ny träningsmusik. Och ska göra en sovlista oxå. Just nu är musiken extra viktig för mej.

Joakim va förbi förut. Jag trodde han skulle ringa när han va utanför, men helt plötsligt så ringde det på dörren. Där stod han. Vi har inte setts på 2 månader. Ändå kändes det som om jag träffade honom igår när jag såg honom. Han va fin. Mina händer skakade när jag skulle stoppa in nyckeln i källardörren. Jag har varit sjukt nervös inför den dag vi skulle ses igen. Jag hade väntat mej att han skulle kasta all skit han kände för mej. Men vi han knappt titta på varandra innan han hade åkte igen. Jag trodde han skulle hämta sina saker. Men han skulle bara hämta sina arbetskläder. Han tyckte Texas hade ett bögigt halsband. :( Typ de enda han sa.

Jeje, hoppas han hämtar sina saker denna vecka, för jag behöver förrådet. Nu ska jag försöka sova. Vovvepromenad 8 i morgon! Gymmet, tvätta och sen slottskogen! :)

Hörs i morgon!

XOXO.

.

Inga kommentarer: