måndag 9 maj 2011

Slottskogen.

Hej!

Kom hem för en stund sen. Har ätit mat och nu ligger jag faktiskt i sängen. Jag måste få lite sömn i natt. Dax för jobb i 3 dagar igen.

Slottskogen va ju underbar idag! Solen sken och jag hade på mej bikini och shorts! Härlige värre! Kom dit vid 14 och drog hem strax efter 19. Jag tog med Anna N dit och hennes lilla vovve. I slottskogen va redan Maria och Katrin. Sen kom Emil, Daniel och Fredrik oxå. Jag gick med Emil hem och tog vagnen därifrån. Måste vara fint väder nu! Jag vill ha sol! Man blir så glad av solen! Men tydligen så ska det bara vara fint i morgon och sen bli typ 14 grader på tors-fred och sen regn på lördag. Hoppas de har fel! För på lördag tänkte vi samlas igen, gänget. Det är prat på det iaf.

Nej nu ska jag nanna, eller ja, försöka iaf. Får väl sätta på en film så somnar jag väl till slut. Och inte glömma att ställa klockan! I morgon slutar jag 18. Då ska jag hem och se dagens BB och sen hade jag faktiskt tänkt att ge mej ut och springa. Hoppas på att jag blir lite trött och somnar snabbt. :)


Anna och Disel.
Diesel!

Gänget! :)

Natti.

XOXO.

.

Inga kommentarer: