tisdag 13 december 2011

Finally!

Jag har slutat! För veckan! Så jag sitter på bussen hem nu. Fredrik hörde av sej förut och ville sova med mej! Det va planerat att jag skulle sova själv. Mysigt! Mysigt! Jag har dock bara så svårt att gå och lägga mej direkt när jag kommer hem ifrån jobbet sent. Jag vill gärna plocka ur väskan, duscha, hoppa i mjukisbyxorna och varva mer. Går jag och lägger mej med en gång så ligger jag bara och stirrar i taket. Han vill ju sova tidigt för att orka jobba och sen träna. Kommer bli knepigt när vi ska bo ihop. Kommer få tassa på tå när jag kommer hem, för att inte väcka honom. Men det händer inte på ett tag. Jag trivs som vi har det nu. Ses ju hela tiden ändå. Men ändå har jag möjligheten att vara ensam om jag vill.

I morgon är det dax för tvätt och städdag. Jag ska oxå baka och göra julgodis. Mjuk pepparkaka ska jag baks oxå. Hittade ett recept förut. Ischoklad både vit och mörk. Mums! I helgen får jag äta socker! Om jag ens vill när jag väl ska göra valet. Jag mår så jävla bra av den kost jag äter nu. Men min uppgift är att fixa julgodis och sill till firandet med familjen. Så jag får väl fixa till de andra.

Såg att Ica fokus hade lchf godis. Ska kolla upp det. Svänga förbi på torsdag efter träningen kanske. Och fixa lite bröd att ha med till helgen. Så man kan äta skinkmackor! Mums! Fredrik och Jag skulle fixa julskinka ihop oxå. Det e ju så jävla gott! Det godaste på julbordet faktiskt!

Nää. Nu får det va slutbloggat för idag. Hörs i morgon. När jag vaknat till liv. Är det inte storm eller regn ute så börjar jag och Texad dagen med en PW.

.

Inga kommentarer: