måndag 12 december 2011

Tror ni jag skulle piska som PT?

På bussen nu. Jag fick sluta en timma tidigare. Ska egentligen bara hem och sova. Sen tillbaka till jobbet i morgon. Men jag tycker min säng e så skön. Och jag längtar faktiskt efter att få sova själv. Plocka med datorn och ligga och pilla på tills ögonen går i kors. Det kan jag inte när Fredrik är hos mej. Ska han sova 22, så ska han sova 22. Haha. Jag får möjligtvis ligga med min iPhone under täcket om jag inte kan somna. Så jag inte stör hans skönhetsömn. Hehe. Jag behöver bara 6 timmars sömn. Han behöver? En evighet!

I kväll ska jag ta en dusch, fixa käk för i morgon och sen krypa ner under täcket med serier. 2 1/2 män blir det nog. Jag har missat massa avsnitt ju!

Som sagt, i morgon e veckans sista arbetspass. Förutom ett möte för alla samordnare/personalansvariga på torsdag. Det får jag ju såklart betalt för. Tror vi ska göra nån dansövning? Kan bli kul. De brukar bjuda på käk. Aj. Jag får nog ta med eget. Sist jag va där se jag inte kört igång 100 % med lchf. Men jag hade talat om att jag va laktosintollerant. Jag fick grönsaksoppa och bröd. Grönsaksoppa och bröd kan jag inte äta nu. De kan inte ha koll på allt. Så jag tar med egen mat istället. Måste få i mej föda eftersom jag ska köra ett mördarpass med Erika direkt efter. Armar tror jag vi ska köra. Jag föreslog bröst, men hon sa:
- jag vill köra armar med dej, jag får mer träningsvärk när jag kör med dej. Haha så nu får jag väl hålla mitt rykte vid liv. Och sätta ihop ett gött pass så hon inte kan sträcka på armarna efteråt. Hihi.

Jag har faktiskt lite funderingar på att plugga till PT. Vore kul för min egna del och lära mej massa nytt, och sen kunna föra det vidare. Tjäna pengar på det. Kanske skulle kolla upp nån skola utomlands? De vore coolt.

Jeje, hemma om en stund. Hörs i morgon. Natti. XOXO

.

Inga kommentarer: