måndag 5 december 2011

Hemma i sängen efter en skön dag.

Hej!

Vilken härlig dag jag haft! Drog till kärringberget och mötte upp Erika, vi tog en promenad till gymmet. Tränade i 2 timmar! Uppvärmning, bröst, triceps och lite mage. Sen promenerade vi på bandet 20 minuter. Då dök våra boyfriends upp. De hade varit på mmsports och fixat lite. Jag och Erika drog hem till henne, käkade och duschade. Sen hem till Robin för att hänga med boyfriendsen. Vi kollade på byggfällan, sen åkte jag och Fredrik hem till mej.

Denna dag gick undan. I morgon är sista lediga dagen. På onsdag jobbar jag igen, men förhoppningsvis bara fram till 13. Jobbar torsdag oxå, mellan 7-15. Sen är jag ledig 3 dagar (fred-sön) igen. :-)

Nu ska jag sova. I morgon ska jag ta med Texas på en promenad igen. Sen ska jag tvätta och städa mellan 11-13. In till stan en sväng för att byta Julias julklapp (till en mindre storlek.) Och kanske träffa Emil. Det va inte igår. Klänningen jag skulle lämna tillbaka, lämnade jag idag. Affären finns på Frölunda torg så jag gjorde det där. Ingen träning i morgon, Jag kommer ha träningsvärk överallt! :s Så jag kör en vilodag. Men solar nog på vägen hem ifrån stan. :-D sköönt!

Sovdax! Hörs i morgon!

.

Inga kommentarer: