fredag 30 december 2011

Mycket folk ute!

Jag sitter på bussen igen. Hemåt! Hittade en klänning direkt men sen skulle man ju ha annat oxå. Fick med mej en klänning, ett träningslinne, örhängen, strumpbyxor och en tröja! Klänningen och tröjan va på rean till och med! Halleluja! Jag som aldrig handlar på rean!

Hängde en stund med Becca. Sen skulle hon luncha med sin mamma. Jag gick en sväng själv. Och då träffade jag på en gamla kompis som fått barn. Vi hände jämt ihop förut 'en vi har inte sets på snart 3 år. Ändå bor vi 10 minuter ifrån varandra. Va dålig man e! Fick iaf träffa hennes dotter bu. Skit söt! Och jag blir mer och mer sugen på att skaffa barn. ;-) va har hänt? Jag som inte skulle ha några ungar! Vi tog en fika ihop och sen fick vi i affärer. Tog igen tiden vi missat av våra liv. Nu får det inte gå 3 år tills nästa gång.

Nu ska jag hem och andas. Käka lunch. Fredrik har slutat med är hon en kompis. Jag tänkte dra dit efter jag va klar i stan. Men jag får passa på att va själv när jag kan. ;-) haha! Nja jag vill mest testa mina nyårskläder i fred. Och äta lunch! Magen kurrar!

Ni får se vad jag ska ha på mej i morgon, när jag e fixad och klar!

Ciao!

Världens sötaste Nellie!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker verkligen vi får ta å träffas snart igen!! :)
Kram