Ingredienser
- 3 ägg
- 2 dl sukrin
- 1 msk fiberhusk
- 4 dl mandelmjöl (malde ner mandlar)
- 2 tsk bakpulver
- 150 g smält smör (laktosfri, körde jag med.)
Pepparkakskrydda
- 6 krm kanel
- 2 krm ingefära
- 2 krm mald kardemumma
- 2 krm malda nejlikor
Gör såhär
• Sätt ugnen på 200 grader.
• Vispa ägg, sukrin och fiberhusk ordentligt.
• Blanda alla pepparkakskryddor och häll i ägg-smeten tillsammans med mandelmjöl och bakpulver. Blanda.
• Häll sedan ner det smälta smöret och blanda försiktigt lite lätt, vispa inte.
• Smörj en springform eller annan rund form och häll sedan ned smeten.
• Grädda mitt i ugnen i ca 35-40 minuter.
• Låt svala en stund innan servering.
• Vispa ägg, sukrin och fiberhusk ordentligt.
• Blanda alla pepparkakskryddor och häll i ägg-smeten tillsammans med mandelmjöl och bakpulver. Blanda.
• Häll sedan ner det smälta smöret och blanda försiktigt lite lätt, vispa inte.
• Smörj en springform eller annan rund form och häll sedan ned smeten.
• Grädda mitt i ugnen i ca 35-40 minuter.
• Låt svala en stund innan servering.
PSST! Nu har vi smakat! Den e sjukt god! Det godaste jag bakat hitills! Fredrik instämmer med ett "Mmmmm". ds.
.
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar