torsdag 8 december 2011

Torsdag 8e December - 2011. / @ work - 15.

Goddagens!

Jag blev väckt av Texas 5 gånger i natt. Han tassade in till mitt sovrum. (jag har ingen dörr att stänga, bara ett draperi för min sovrumsdörr eftersom det va en etta från början. Stor etta!) Men jag följde med Texas ut 3 av gångerna och bäddade ner honom i sin säng igen. De 2 sista gångerna behövde jag bara knäppa med fingrarna och säga gå ut! Så gick han och la sej i sin säng igen. Han börjar fatta. Skönt de ska bli med en hel natt med sömn utan att bli väckt av den hund som försöker krypa under täcket. Sover så dåligt när jag vet att han ligger under mitt täcke. I nästa hem kommer han inte få vara i sovrummet.

Nu sitter jag på bussen iaf. Jobba till 15. Och idag slutar jag precis utanför mitt hem. Skönt! Hem och byta om till träningskläder och sen dra till gymmet. Körde ben och rumpa igår. Det känns vill jag lova. Erika och jag peppar varandra så bra. Idag ska jag träna själv. Axlar och biceps blir det. Vila nedre delen av kroppen en dag för att köra kondition i morgon. På lördag ska jag till Frölunda och köra med Erika igen. Vi ska köra rygg och mage. Sen ska vi basta och ha ett litet minispa. Så vi är snygga inför kvällen. Fredrik har ju sin första spelning på lördagkväll. Och vi ska väl samla alla vännerna innan och gå dit tillsammans. Fredrik och Robin (Erikas boyfriend) ska oxå med till gymmet på lördag. Mysigt!

Denna vecka kommer jag ha kört 5 pass på gymmet! Puuh! Det är så det ska vara. Brukar annars bara hinna med 3 pass. Men har jobbat så lite denna vecka. Då får man passa på.

Fredrik la över lördagens mix på min iPod. Så nu ska jag lyssna igenom den. 1 1/2 timma! Techno kanske inte är min favorit genre. Gillar progg, trance, dubstep och hardstyle bättre. Gillar när det är lite tyngre. Techno e så lätt och och lite för "segt" eller långsamt för min smak. Men det e klart att jag kan lyssna och dansa till det! Speciellt när det är Fredrik som kör! Ska bli kul att lyssna igenom den, då jag hört musiken genom hans lurar i flera veckor när han stått där och fixat och trixat. Han har ju grejerna hemma hos mej. Kanske ska lära mej själv? ;-)

Hörs sen, när jag slutat.

Ciao!

.

Inga kommentarer: