torsdag 15 december 2011

Workshop.

Sjukt kul möte! Vi dansade i 2 timmar. Jag fick användning av mina gamla balettsteg. ;-) sen hade vi en snabb genomgång av lite nyheter.

Vid 14 drog jag till Frölunda. Tog en sväng på torget och framkallade lite kort. Sen mötte jag upp Erika på gymmet. Vi körde ben och rumpa, och jag lite mage. Sen solade jag. Fredrik kom till gymmet, så vi åkte hem tillsammans. Nu har vi käkat. Jag sitter kvar vid köksbordet med mitt lilla äpple (min MacBook Pro). Han står och fixar med musiken! Jag blev kär i en snickare och fick mej en dj på köpet! Härligt! Tänk om han kunde mixa bra musik oxå? Haha! Han e så duktig så! Han frågar till och med om det är okej om han ställer sej där ett tag. Sötnos! Klart det e! Så får jag lite annat gjort under tiden. Bokade just biobiljetter till oss för i morgon. Erika och Robin ska med oxå. Det blir mysigt det. Middag och bio. Måste packa lite nu. För lördagen. Hinner inte i morgon då jag ska vaxa med vid 14, och ska hinna träna innan och en sväng på stan. Måste hitta en klänning i min garderob för att ha på lördag. Ska man köra på rött eller? ;-) vi får se.

Nej upp och hoppa! Nu ska jag fixa lite här. Vi ska se på film sen, den e ganska lång. Så det gäller att börja i tid. Så bebisen får sova. :-D

.

Inga kommentarer: