söndag 25 december 2011

Juldagen - 2011.

Jäsp! Jag e uppe och ute! Sitter och väntar på bussen. Idag ska jag jobba igen. Slutar 18. Jag e så jäkla trött! Somnade ändå redan innan 23, på Fredriks arm i soffan. Sen gick vi och la oss. Helt slut efter dagen med god mat och trevligt sällskap!

Och jag fick mina träningsskorna av baby! Wiie! Happy! Om man köper till en liten grej till skorna (nike+) så kan man registrera löpningsresultat och sånt, man kopplar den bara till iPhonen (touch, iPod.) Så jag ska köpa en sån när jag ska in till stan i morgon. Skorna väger ingenting och e helt underbara att gå i. Studsiga!

I kväll går väl alla ut? Jag får se hur det blir för mej. Jag e inte hemma förrän 19. Och jag har verkligen ingen lust att festa alls. Va ju ute i torsdags och så är det nyår nästa helg. Blir så jävla sliten av all fest. Dessutom vill jag träna i morgon, i mina nya skor! :-D ska in till stan direkt affärerna öppnar i morgon. Kolla på träningskläder och Fredrik ska in och ta en spruta. Twinrix, Inför Thailand. Jag har redan tagit alla 3 sist jag va i Thailand. Så jag klarar mej i 25 år till.

Ha en trevlig juldag! Hörs under dagen!

.

Inga kommentarer: