torsdag 22 december 2011

Vart e tröttheten?

Jag har suttit still så mycket denna vecka så nu kan jag inte lägga mej alls. Jag kollade på kvällsöppet. Och blev lite besviken. Jag trodde det skulle bli mer "debatt" än det blev. Alls verkade vara eniga att socker e en bov. Gött. Men vart tar vi det härifrån? Bara för att man inser att socker e boven som måste man ju agera efter det oxå. Få barnen att sluta proppa i sej godis. Få tillverkarna att skippa socker i såserna, i senapen.. Skippa sockret helt enkelt! Undra hur mycket svenskarna skulle gå ner i vikt om de slutade dricka dricka, slutade äta halvfabrikat? Laga mat från grunden och skippa socker eller snabba kolhydrater. Eller som jag, skippa de mesta kolhydraterna?

Jag e inte trött alls. Jag ställde mej och kokade fodge. På tal om socker. Haha. Det är väl självklart socker i mörk choklad? Men det är kakaohalt 73%, sen smör och grädde. Så det är inte risk att man får en sockerchock och stutsar fram! Man får se till att inte äta för mycket. Så påverkar det inte blodsockret eller insulinet.

Nej fan. Nu får jag tvätta av mej, borsta tänderna och hoppa ner intill Fredrik. Han somnade för 3 timmar sen. Min lilla baby. :-)

I morgon e Fredrik ledig. Så efter frukost ska vi köra ihop på gymmet i Frölunda. Jag blir nog kvar där. Fredrik ska på julbord med jobbet vid lunch. Jag tänkte va kvar och basta och sola. Och tänkte ta en sväng på torget. Så får han plocka upp mej efter att han vräkt i sej massa mat.

I morgonkväll hade jag bokat in mej på fest. Redstone, NO.1 har Hardstylefest. Men jag orkar verkligen inte vara bakis och seg på fredag. Jag vill träna och fixa allt innan julafton är här. Så torsdagskvällen går åt att tvätta och städa. Sen hoppas jag på Tacosmys och en film. En skräckis e jag sugen på!

Nej, sängen va det. Måste försöka sova.

Hörs i morgon!

.

Inga kommentarer: