fredag 16 december 2011

Slät!

På bussen hem nu. Jag har äntligen vaxat mej!

Hon är underbar den där Monica. Jag har gått till henne i 4 år nu. Var 6:e vecka. Det har varit värt varenda krona!

Vill ni vaxa er eller få en massage eller kanske en ansiktsbehandling?

www.mphudvard.se

Hennes salong ligger centralt i Göteborg. Mitt i vasastan. Jag kan ju säga att jag inte är obekväm det minsta när jag går till henne. Ändå Visar jag lika mycket för henne som för min gynekolog. ;-) vi pratar om allt från himmel och jord. Utbyter kunskaper och idéer.

Nu ska jag hem och fixa käk för nästa vecka. Så matlådorna e klara. Fredrik är hemma hos mej redan. Sen ska vi väl göra oss lite fina och möta upp paret Karlsson på nån restaurang. Vi har inte valt vilken än bara. Få sen om vi kan komma överens. :-P

Fortfarande ont i halsen. Så jag skulle köpa halstabletter på 7-11 förut. Hittade märkningen "sugerfree" på allt. Bra tänkte jag, men noggrann som jag e så kollar jag innehållsförteckningen ändå. 97 g kolhydrater per 100 g? Va fan? Vart kommer de kolhydraterna ifrån då? Det blev inga halstabletter och 7-11 förlorade 18 spänn. Jag skulle inte kunna äta dessa tabletter med gott samvete. Ursch. Skippar jag en god chokladkaka med 58 g kolhydrater per 100 g. Så skippar jag halstabletterna och hoppas att te med en skvätt grädde hjälper min onda hals.

.
Hittade en intressant artikel undertiden jag väntade på min tid.

.

Inga kommentarer: