måndag 19 december 2011

Lite ändringar.

Jag har haft lite funderingar på min blogg. Jag gillar att blogga. Men har kanske lite svårt för att mer och mer folk läser den. Jag vet att många läser min blogg för att jag kör lchf. Få tips och bli inspirerad. Men förra veckan bad till och med en kvinna på kontoret på mitt jobb om min bloggadress pga att jag kör lchf. Kände inte för att de ska läsa om mitt privatliv kanske. Vad jag gör på helgerna och så. Nu skulle de ju kunna leta upp min blogg hit lätt som helst och sen är det ju jag som gjort valet om att ha en blogg och visa mitt liv för alla som vill se. Samtidigt så vill jag inspirera med lchf:en för jag tror att det är så man ska käka och leva för att må som bäst.

Så i helgen tog jag beslutet att starta en till blogg. Om livsstilen LCHF. Som bara handlar om det. För då kan jag ge den adressen till folk som e intresserad av endast det och inte mitt privatliv. Jag vill inte känna mej begränsad till vad jag kan blogga om här.

Jag kanske kommer blogga lite om lchf:en här oxå, men i andra bloggen kommer det enbart handla om livsstilen lchf, och träning. Hälsa helt enkelt.

Jag kommer lägga ut adressen här så fort bloggen är startad.

Ciao.

.

Inga kommentarer: