onsdag 27 juli 2011

Kungsbacka nästa!

Fredrik e påväg hit nu. Vi ska till Kungsbacka och kolla på denna bilen. :) Hoppas den duger. Och att Fredrik kan pruta ner den några tusen! =P

Va har jag gjort i dag då? Ja inte mycket mer efter tvätten. Plockat ner lite saker till förrådet. Och försökt käka mat. Det är så jävla konstigt med mej, vissa dagar vill jag käka allt och hela tiden. Och vissa dagar vill inte kroppen ha nått allt. Det måste vara superpumpen som gör att jag tappar matsuget och hungern. Men jag är medveten om att jag måste käka. Så idag har jag ätit frukost: en macka med ost och en skål med yogurt och special K. När jag kom hem ifrån gymmet drack jag en proteindrink. Och sen käkade jag mat vid 16 tiden. Kyckling och keso fick de bli. Jag är inte så kräsen. ;)

Kanske skulle gå ner och hämta tvätten innan Fredrik kommer? Sen har jag nog inte tid. Blir en sen träff med Söt, men det gick tydligen bra det oxå. :) Jag har inget att passa i morgon, förutom Sannas tåg, och de kommer ju in vid 12.20. Sen blir det nog saltholmen, eller en båttur över dagen? Jag ska kolla va hon är sugen på och om båten med kapten vill ut.

Hörs senare. Kanske en bil rikare och ett antal tusen kronor fattigare. :D

.

Inga kommentarer: