fredag 29 juli 2011

Missat samtal.

Min telefon ringde 03.17 i natt. Men jag måste ha stängt av samtalet i sömnen. För jag såg det inte förrän jag vaknade i morse. Missat samtal: Christian. En onsdag? mitt i natten? Jag kollar in fejjan. Det första som dyker upp är en bild upplagd för 3 timmar sen, av Christan, en drink visar bilden. Han va alltså ute och festade. Men väntar här nu. När började folk förvänta sej att jag är ute och festar en onsdag? Nu är det så att Christian och Jag känner inte varandra, vi har inte ens träffats. Han är en kille som jag blivit eller ska bli ihop-parad med. Jag fick ett meddelande när jag festade som hårdast i lördags: Hej, om du fortfarande e singel så har jag ett förslag till dejt, och sen hans kille för och efternamn. Jag skrattade bara och tänkte att nu vill jag väl inte dejta, jag trivs ju bäst som singel nu. Sen va jag ju fullt upptagen av denna söta kille jag träffade inne på port de soleil. ;)

När jag vaknade dagen efter så kollade jag fejjan. En vänförfrågan. Från killen jag fått som förslag som dejt. Jag kollade in honom. Och jag måste säga att hon prickade in rätt bra på vad jag gillar hos killar, utseendemässigt. Han såg bra ut. Hon hade ju självklart gett han mitt nummer..


Jag vet fortfarande inte vad han ville. För det fanns inga tecken på att jag va ute, då jag va incheckad på Jennys place, med Sanna och vi hade tjejhäng. Men visst blir man nyfiken. =P

.

Inga kommentarer: