söndag 17 juli 2011

Söndag 17e Juli - 2011.

hej hopp!

Jag lever! Men knappt i går.

Vi va ju ute i fredags, jag och freddan, daniel + 4 killar till. Vi skulle på en hardcore fest, som dock sög! Så vi va där en halvtimma. Joakim (mitt ex) ringde och satt i stan själv, så jag och freddan drog in till stan för att möta upp honom, och sen mötte vi upp Emil. Vi tänkte gå på krogen men insåg att det va ingen idé. Så vi drog hem till Freddan på efterfest. Vid 7(!!) lördagmorgon drog jag och joakim hem till mej. Vaknade när min lillasyster kom med Texas. Sen va jag helt borta. Allt snurrade och jag mådde dåligt som fan. Joakim skulle dra hem för att fixa nått, och jag vågade inte va själv när jag mådde så, så jag hände med honom. Sen drog vi hem till mej igen. Då blev allt värre. Jag svimmade direkt jag reste på mej. Ramlade överallt. Rakt in i spegeln så nu har jag en bula på ögonbrynet. Joakim stannade och sov kvar till i dag. Jag hade aldrig klarat mej själv i går, i natt. Han fick hjälpa mej ur badet till och med. Trodde att det skulle hjälpa att bada, men det blev bara värre. Sov iaf 8 timmar i natt. Jag är så jävla glad att Joakim va med mej igår. Annars vet jag inte vad jag gjort. Jag fick panik för att jag mådde som jag gjorde. Jag har väldigt lågt blodtryck. Och när man mår så, så är mat det sista man vill ha. Dock det enda som hjälper, och att röra på sej. Men det va ju inte att tänka på när jag inte ens kunde ta mej från soffan till badrummet utan att tuppa av.

Nu har Joakim åkt hem. Jag uppskattade verkligen att han va med mej, istället för att han drog ut och festade. Det är inte många killar som väljer att ta hand om sitt ex i stället för en kväll på krogen.

Nej nu får jag försöka öka på lite! Min lillasyster och hennes man kommer hit och hämtar mej. Vi ska dra ut till frölunda torg. Vi tänkte stan först, men det regnar så ute.

Hörs senare!

Inga kommentarer: