måndag 25 juli 2011

Limobuss och Port de soleil.

Nu har jag lite tid över för att blogga om Lördagen.

Började ju som sagt i Frölunda med försök till shopping. Gick inte alls, så jag tog med mej Erika hem till mej, så fixade vi oss där tillsammans. Vid 18.30 kom Fredrik och Jimmy och hämtade upp oss i en nercabbad bil.



Erika och Jag, Jimmy vid ratten.

 Vid 19.00 skulle bussen (en kompis hade hyrt en limosinbuss som vi förfestade i) gå ifrån Heden. Och vi var faktiskt i tid! :) Jätte rolig idé! Så dök även Becca och Emil upp, som egentligen inte skulle med. Men ångrade sej! Jag blev skit glad! Kände ju endast 3 personer av de 45 som va med, så nu va vi iaf 6! :) plus 39 okända. ;)


Me

Erika och Jag. :)

Fredrik, Emil och Erika.



Jag och Becca.

Emil och Becca <3

Söt - Erika!


Födelsedagsbarnet Fredrik!


Flickorna Jenny, Becca och Erika! :)

Vi stannade efter vägen för kisspauser och lekar. Vid 23 tiden gled vi in till Port de soleil. Alla försvann och endast Erika och Jag hittade varandra. Vi hängde in jackorna och drog direkt till baren. Sen dansgolvet. Jag vet inte exakt när han dök upp, men helt plötsligt så stod det en snygging framför mej. Alla som känner mej vet att jag aldrig raggar. Jag är ute för att ha kul med mina vänner, och skulle aldrig dra med en okänd kille hem. Just denna dagen så hade jag bestämt att jag ska från och med nu släppa alla killar. Såklart ska det dyka upp en snygging just då! Vi myste lite iaf, Pussades :) Men som sagt, jag är inte en tjej som skulle dra hem okända killar. Så vi bytte nummer och skildes åt strax innan stängning. Då tog Jag med Erika och Fidde upp till avenyn för att möta Jens. Det blev ett kort möte då jag bestämde mej för att dra hem. Hemma strax innan 4. Mat, telefonsamtal i 40 minuter ;) och sen somnade jag.

Trevlig lördagkväll. Måste ju bara tillägga att port de soleil är inte så bra som man tror. Stor lokal, dåligt med sittplatser (om man under några omständigheter vill vila fötterna från dansgolvet) och jävligt varmt! Jag hade en tunn sommarklänning på mej, men ändå blev jag nästan lika svettig som jag blir på gymmet! Galet!

Vi får se när jag besöker port de soleil nästa gång. Om jag ska träffa denna killen igen? Det får vi se. :) Jag gav han rätt nummer iaf, och ja, han har hört av sej. Mer än en gång. ;)


.

Inga kommentarer: