måndag 18 juli 2011

På bussen hem.

Äntligen hemåt. Skulle ha cyklat, men de började ösregna precis när jag satte mej på cykeln. Så jag fick skjuts hem Får nog börja ha med mej regnjackan till jobbet. 

Har hittat en sjukt skön låt på spotify som jag kör om och om igen nu. Den får mej att må bra. :) Så den får gå ett tag till.

Hörs i morgon! Nu ska jag hem och se till att få lite skönhetsömn! Och förhoppningsvis må lite bättre i morgon än vad jag gjorde när jag vaknade i morse.. Då ville jag inte mer. Men det vill jag nu. Kan ju inte lämna denna värld. Mina hjärtan finns ju här. <3


.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vill inte säga ngt förhastat, för jag är verkligen ingen psykolog.... Men jag har pluggat en del om psykisk sjukdom och sådan problematik, och utifrån mönstret i det du skriver känns det som att du skulle kunna ha någon form av mano-depressivitet. I så fall finns det ju hjälp att få så du kan må bättre, det kan inte vara lätt att svänga fram och tillbaka så extremt i hur man mår. Men, du kanske redan har fått hjälp på det området? det vet ju inte jag..... Skriver detta i all välmening. Var rädd om dig!

Jenny M. Bäcklund sa...

Det har hänt väldigt mycket i mitt liv på kort tid. Så jag har väl inte hunnit med att ta tag i allt. Och bara blundat för det. Och i helgen insåg jag väl saker och då kom allt jag lagt undan på en gång. Jag har satt mej i dessa situationer själv. Jag har varit med om väldigt mycket sen jag va lite, och sånt bubblar väl underifrån. Min mamma säger att jag måste gå och snacka med någon, så jag kommer till rätta med det som ligger under ytan. För jag är verkligen inte en sån som brukar må psykiskt dåligt. Så jag tror inte det har med någon psykisk sjukdom att göra. Men tack för omtanken!