fredag 20 april 2012

Fredag 20e April - 2012.

Halloj!

Sovmorgon? Nej inte här. Vaknade när F pussade mej hej då. Sen somnade jag om. Då vaknar jag av mitt andra hjärta (Erika) som smsar.. Då gick det inte att somna om igen. Så nu har jag prövat halva garderoben för att göra mej av med kläder som inte sitter snyggt längre. Och sånt jag ändå inte använder. Massvis med klänningar! Bort med skiter så jag kan shoppa nytt! jag vill till NY och shoppa! Nästa år fyller jag jämt (Paniiiik!!!) då ska jag önska mej en resa dit. :-) Just detta år får jag nog inte ihop till en NY resa ekonomiskt. Då vi ska till Thailand i början av nästa år, denna gången i 3 veckor! :-D och jag håller på att få lägenheten renoverad helt innan den ska ut för försäljning. När det nu blir. Jag trivs jävligt bra här faktiskt. Mitt egna hem lixom. Ingen annan som kan komma hit och bestämma! Förutom att F har ett hörn i klädkammaren, några lådor i byrån i sovrummet, en halv hylla i badrummet och ett hörn i vardagsrummet där hans mixerbord och laptop står. Men det får jag väl gå med på bara för att han e så söt!

Nej nu ska jag städa, så det är gjort. Jag får ju inte äta förräns vid 11. Så jag kan lika gärna vara lite aktiv. :-P Vi ska ju tillbringa kvällen/natten i frölunda, om det inte blir hela helgen till och med. 15 ska jag vara på gymmet. Men innan det ska jag dumpa hund och käk hemma hos F.

Ps. Funlight har kommit ut med saft som innehåller stevia. Naturligt sötningsmedel som inte påverkar blodsockret.Den finns i en tredje smak som Hemköp inte har här. Minns inte smaken på den, men vätskan är grön. Ds.
.

Inga kommentarer: