onsdag 4 april 2012

Promenad ner till hamnen.

Va lätt man luras av vädret! Genom fönsterna så ser det så soligt och varmt ut, ute. Så går man ut. De blåser iskalla vindar! Och är inte alls så varmt och behagligt. Vi tog en promenad ner till hamnen. Samma promenad man gå minst en gång i veckan i 2 år. Lite trött på samma väg nu. Men finns inte så många vägar att välja bland här ute på ön. Texas fick inte på sej sitt täcke heller, så han fick sitta på min arm. Min lilla bebis! <3

Idag då? Förutom promenaden? Jo jag har lagat mat. Pannbiff med löksås blev det idag. Potatismos till dem och broccoli till mej. Lättgrädde i såsen till dem, vispgrädde i min sås! ;) har precis hällt i mej min smoothie. Och tycker inte alls att jag blir hungrig mellan måltiderna. Igår trodde jag att jag skulle hinna bli hungrig mellan 18-22, men icke. Somnade med en ickekurrande mage! Dock va jag rätt hungrig när jag vaknade! Det bästa är kanske att sätta ätartiden 12-20, men det hade inte funkat att gå utan mat 06-12 de dagar jag jobbar. Blir alldeles för långt.

Trött! Och vill bara åka hem! Det tar fan på en att vara här så länge! Men man orkar inte att åka hem och tillbaka. Helt onödigt! Men nu har jag bara fredagen kvar att jobba. Skönt med 2 dagars ledig. Fredrik är ju såklart ledig 4 dagar nu när det är påsk. Jag är för snål för att ta ledig 2 röda dagar, Haha! alltid bra! Så kan man plocka bort ett pass i slutet av månaden om man känner för det. Eller så får man ut en fet lön! Kan jag behöva denna sommaren! Känns som man redan bokat upp varenda lediga stund i sommar.. Puh! Men oj så skoj vi kommer att ha! En sommar att minnas!

Nu ska jag göra sista rycket här! 4 timmar kvar!
.

Inga kommentarer: