torsdag 5 april 2012

Torsdag 5e April - 2012.

Goooo morron gooo morron!

Klart jag vaknar tidigt! 06.50! Pust! Tänkte dra till gymmet och köra lite cardio, men insåg att det va repris på BB nu. Haha. Så jag ser klart på det, slänger i mej en kopp kaffe och tar med mej Texas ut på en PW istället. Kör den långa vägen som tar en timma. Jag får ju inte äta frukost förrän 10. Vägde mej idag förresten, kört fasta i en vecka nu. Vågen visade - 1 kg idag! :-D så visst funkar det! Och inte speciellt svårt heller.

Någon har kommenterat att jag äter för lite med tanke på min hårda träning. Jag har inte kört igång med träningen än. Bara tränat ett pass under denna veckan med fastan. Så det är nästa vecka man kommer märka om man orkar det. Man måste inte köra fastan 7 dagar i veckan. Så jag kan bara köra det de dagar jag jobbar om det blir för lite att äta. Men sen får man inte glömma att det alltid är de fetaste produkterna jag äter. 10 % Kesella, vispgrädde som sås och i kaffet, proteindrinken blandar jag med standardmjölk istället för vatten. Så jag får allt i mej en del kalorier. Även om själva måltiderna inte är så stora, så innehåller de endel.

Vaxning vid 12! Sen ska jag fixa lite saker och vid 14 ska jag va på gymmet i Frölunda och köra ett pass med Fredrik! Idag blir det pass nummer 2! Alltså bröst, axlar och triceps. Så jag blir väl kvar i 1 1/2 timma! Brukar aldrig köra 3 muskelgrupper på ett och samma pass. Men nu blir de så om kroppen ska tränas igenom. Och om jag vill köra box 4:e passet.

Nej nu ska jag mysa ner i soffan, sen åker träningskläderna på!

Ha en grym skärtorsdag! Hörs senare!
.

Inga kommentarer: