torsdag 19 april 2012

Torsdag 19e April - 2012.

Hej hopp!

Klockan ringde 04.40! Trött efter en skit natt! Drömde en jävla jobbig dröm, en sån som sitter kvar en stund efter att man vaknat oxå.

Har varit på gymmet nu. Körde bandet 7-10 % lutning och hastighet 7.0-7.5. Svettigt! Kollade på ett tvprogram samtidigt, det går lättare då! :-) sen körde jag lite mage.

Nu är jag hemma igen. Magen kurrar, men idag får jag inte äta förrän 11! Har tänkt om, och det är lättare att håll sej på morgonen än på kvällen. Så då äter jag sista måltiden vid 19. Brukar aldrig hinna bli hungrig mellan lunch och middag. Få se om jag inte hinner avlida innan jag får äta idag då! Får ju gå 6 timmar innan! Och magen kurrar redan. :-/ men det e kul att experimentera! Blir jag för snurrig så får jag väl ta en kopp te eller kaffe. Som hämmar lite.

Jag ska vara hos frisören vid 9. Så jag har en stund kvar här hemma. När jag e klar med håret så ska jag direkt till gymmet. F ska iväg på en grej idag efter jobbet. Så jag har ingen träningskompis att vänta in. Så jag kan lika gärna köra tidigare. Hade ju tänkt köra body balance ju, Men det krockar med frisörtiden. Så det får bli styrkepass 2 idag, bröst, triceps och axlar. Extra hårt! Träningsvärk i rumpan today! Gött!

Nej nu får jag göra ett ryck här! Fräscha till mej lite! Hörs senare!
.


Inga kommentarer: