söndag 1 april 2012

Panta mera.

Jag har varit iväg en sväng med min Lillasyster. Hon hade fått i uppdrag att om hon pantar familjens alla pant så skulle hon få behålla alla pengarna. Min familj dricker kopiösa mängder med bubbelvatten och pepsi max har jag upptäckt idag! Angelica (som min lillasyster heter) fick ihop 456 kr! Vad fick jag? Inte en spänn.. Jag fick köra henne dit och hem. Snällt? Yes. Hon ska spendera pengarna i Göteborg när hon kommer och hälsar på mej och Fredrik om en månad! :) Jag solade aldrig. Tänkte jag gör de när jag kommer hem i morgon. På kvällen. Fredrik kanske oxå vill sola.

När vi hade pantat klart så drog vi hem. Lillasyster skulle sova. Jag och Mamma satte oss och kollade på thailandsresor. Igen. Vi kom iaf fram till att tredje veckan i februari åker vi. Men ställe kan vi inte bestämma alls. Först va vi helt beslutna om phuket. Men sen kom vi in på Krabi, och hotellet Jag och Fredrik bodde på. Ja och sen avslutade vi med att vi ville nog helst till Koh Samui. Haha.. Hon får bestämma, det är henne vi ska fira. Och hon bjuder ju på en bit av resan dessutom. Jag och Fredrik ska ju ändå bara vara med dem en vecka. Sen drar vi vidare.

Nog om de. Nu har jag precis gjort en beställning till Nelly! :) Jag kan inte sluta shoppa! Och jag VET vem det är som smittat av sej! så han kan inte säga någonting om att jag skulle shoppa för mycket när han själv är tio gånger värre! ;)




Inga kommentarer: