måndag 23 april 2012

Måndag 23e April -2012.

God morgon! En trött Jenny sitter och väntar på bussen. Jag ska egentligen redan vara på jobbet, men vi har personalmöte idag vid 10. Så jag åker till jobbet efter det. I morgon är det ju mitt pass oxå, men jag e ledig! :-) jobbar bara måndag och torsdag denna vecka. Soft!

I går skulle vi (läs pojkvännen) lägga nytt golv i min hall. Jag får klinkers en bit vid ytterdörren och resten ek. Men det krånglade till sej lite. Underlaget va inte det bästa. Så han ska fixa med det under veckan. Men vi har varit och köpt allt material iaf. Sen va vi på middag hos hans mormor och morfar. Va hemma vid 20.30 och direkt i säng. Trötta som små barn! När klockan ringde 04.45 i morse så sa F: nej vi sover va? :ahh, svarade jag. Sen vaknade jag igen när han pussade mej hej då 1 1/2 timma senare. Somnade igen och vaknade 8. Så nu borde jag vara utvilad. Stoppade i oss massa kolhydrater i går på middagen och på det massa godis. Så för kroppen va det väl kaos! Men fan va gött de va! Har faktiskt hållit 11-19 tiderna varje dag denna vecka. Fasta 19-11. Och jag kommer att fortsätta, så i min väska ligger en omelett som får ätas vid 11. Det är inga problem alls att gå en stund utan käk på morgonen. Och efter att jag tränat på jacked 2 gånger så har jag inte haft någon hunger på hela dagen. Då har frukosten blivit lunch istället. Kommer fortsätta träna på jacked. Allt blir så mycket enklare. Man känner sej som en robot på gymmet. Alla känslor försvinner och man fokuserar sej bara på att man ska fan klara de där 8 reps som man bestämde sej för att göra, gånger 3. Och det går. Till och med, med tyngre vikter än vad man brukar köra med. Igår körde jag övre rygg och biceps. Fan va bra de gick! Men fan va klen jag e i armarna! Jag måste köra mer armar! Men de e så jävla tråkigt bara. Det är just det jacked gör. Det tar bort att man tycker att det är tråkigt. Man tränar tills man känner att muskeln inte orkar mer. Detr ju så det ska vara. Men oftast så bestämmer hjärnan när du e klar. Och den kopplar ju jacked bort! :-D

Blir inget träningspass idag. Har kört fre-sön, så idag fick jag vila. I morgon blir det veckans första pass. Ben och ländrygg!

Nu är jag framme! Hörs senare!
.

Inga kommentarer: