tisdag 3 april 2012

Tisdag 3e April - 2012.

Men tjenna!

Ja då va det dax att jobba igen. 2 dagars 7-22. Vaknade 04.30 i morse och va klar vaken. Klockan ringde sen 04.50 och jag va redo att kliva upp och dra till gymmet. Men de orkade inte Fredrik. Och ut och gå själv va inte att tänka på då det va svinkallt ute! Så jag fick snällt försöka somna om. Det gjorde jag och vaknade en timma senare.

Hur många av er påskpyntar? Fredrik skrattade när jag skulle ner i källaren och hämta påskpynt. Vadå, sa jag. Påskkärringen måste ju upp! Jag har till och med äggvärmare som jag sydde själv förra påsken! Men nej jag har inte överdrivet mycket och det är inte alls som julen. Och jag brukar bara Göta lite påskfint i köket. Björkris med fjädrar på bordet och byter ut vita eller svarta ljus mot limegröna! ;-) thats it! Ska byta mina gardiner oxå, inte för att det är påsk, utan för att jag tröttnat och vill se någon annan färg.

Hur går det med fastan (8/16) då? De går bra! Äter ju bara mellan 10-18. På helgen blir det lite annorlunda. Men på vardagarna ska det väl gå bra! I går åt jag dock alldeles för lite innan 18. Frukost på tåget och sen bara kesella med proteinpulver efter gymmet. Kommer nog bli svårt nu, när man har varit vaken sen 6 och får inte äta förrän 10. Men jag får dricka sånt som inte innehåller några kalorier. Vatten, te och kaffe. Rent. Ingen mjölk eller grädde. Det är bara att bita ihop i början, sen vänjer sej kroppen.

Hörs under dagen! Och det verkat som om jag kan blogga från appen och få över bilder nu! Nice!
.
Texas hittade en ny sovplats i helgen! :)

1 kommentar:

Sweet Atti sa...

Fina lilla Texas :D

Nej det är lika dyrt i London :(

Nu har du säkert läst på bloggen att jag valde att lämna Kalle! Tack för ditt inspirerande inlägg för ett tag sen :)