fredag 6 april 2012

(lång)Fredag 6e April - 2012.

Hej hej!

Antar att de flesta sover nu. De gör inte jag. Såklart hamnade långfredagen på mej. Jag får väl inte gnälla när jag tjänar en hel del pengar idag. Men det hade samtidigt varit skönt att få va ledig 4 dagar. Tillsammans med pojkvännen/vännerna. Men jag är ledig i morgon och på söndag iaf!

Igår kväll kollade vi på film, Svensson Svenssons nya. Haha fan va skön han e Gustav! ;-) och så testsmakade vi cheesecake:en jag gjorde igår. Den blev inte så jätte fin, men den va god! Första gången jag gör cheesecake faktiskt. Men det blir nog fler gånger!

Det regnar i Göteborg! Trist! Men det va över en månad sen det regnade sist, så man får väl inte klaga. Men jag glömde paraplyt! Så nu sitter jag på bussen som en dränkt katt!

Idag blir det nog lugnt på jobbet. Kanske lite fix inför i morgon. Laga påskmiddag och så. Vi själva, Jag och pojkvännen ska äta middag hemma hos hans mamma. Lax vill jag ha! Köpte massa goda ostar igår! Och speciellt en, primadonna hette den och var ifrån holland! Jävla god! Smakade nästan lite karamell av den. Mums!

Tänkt att jag ska åka direkt till Frölunda i kväll, men Fredrik skulle hänga med en kompis i dag. Så jag tror Jag tar bussen hem i stället. Och träna på mitt gym till morgonen! :-)

Glömde mina hörlurar hemma! Jag kommer att dö påvägen hem sen! Ursch! :-( måste ha musiken!

Igår åt jag efter 18, men bara massa nötter och pepsi Max. Kommer att bli så på helgen, att man äter senare, eftersom man är uppe längre. Men samtidigt så sover man ju längre på morgonen och äter frukost senare.

Nej nu får jag runda av. Hörs under dagen! XOXO
.

Inga kommentarer: