onsdag 18 april 2012

Onsdag 18e April - 2012.

Hejsan!

Ligger i badet och bloggar. Har som vanligt hållit igång sen 8! Började med att tvätta, sen har jag ätit frulle! Idag blev det mina fröknäcken! Sen så gjorde jag en kycklingpaj! :-) det står i ugnen nu och väntar på att bli klar. Undertiden hoppade jag ner här, i ett skumbad!

Igår när jag kom hem så satte jag mej med datorn och kollade igenom alla bilder på mej när jag va brunett. Lite kluven nu, men jag kommer genomföra det i morgon! Jag måste ha en förändring! Och klippa någon crazy frisyr, det vågar jag inte. Nu har det blivit långt och det ska bli ännu längre. Denna gången i min egna hårfärg. Hittade både blont och brunt löshår här i en låda, jag tror jag aldrig använt det mörka. Nu plattade jag det, och jag tror det lutar åt att det blir den färgen på håret. Lite rödbrunt med slingor i.

Har glömt att visa er en färgglad bikini jag köpte förra helgen. Blir så glad nu när affärerna säljer bh och trosor separat. Jag fick nämligen ta XL på bhn och S på trosorna! Tacka mamma för big boobs! ;-)
.

Inga kommentarer: