torsdag 24 maj 2012

Hej solbränna!

Legat ute i solen heeela dagen idag! Perfekta jobbet! Läst min bok oxå! Den är rätt komplicerad och man får läsa om grejer flera gånger för att förstå. Det är många ord man inte förstår. Så jag började skriva upp på ett block bredvid när jag läste och skrev upp orden jag inte förstod och skrev förklaringen. Ifall jag skulle glömma va det betydde. Det är ju inte skön litteratur jag läser direkt. Det som står i denna bok vill jag lära mej för att kunna argumentera när folk säger att LCHF kost är farligt för kroppen. Jag är väldigt intresserad och är ju ett levande exempel på att man mår bra av det. Jag kan inte hitta ett enda negativt påverkan lchf har gjort på min kropp. Förutom övergången. Inte så konstigt när kroppen får från glykosdrift till fettdrift. Men det går ju över efter 1-2 veckor. Man får stå ut. Och det är faktiskt inte alla som känner av övergången. Jag själv låg utslagen en hel vecka! Att gå till gymmet va inte att tänka på! Men sen vände det! Helt plötsligt hade jag mer energi än jag hade innan jag prövade på lchf.

Jaja nog om det. Vi sitter i bilen nu, jag och Texas. Med jobbet. Vi ska på vårfest med firman jag jobbar för. Men först ska vi hem och lämna av Texas. Och jag ska byta klänning! Denna jag har på mej är inte okej!

Jag har fått jätte mycket färg! Ser nästan smutsig ut nu! Härlig start på sommaren att redan ha fått massa färg. Men jag hade väl kvar en bra grund i från Thailand. Så har jag underhållet den med solarium en gång varannan vecka typ. Kan tyvärr inte visa några bilder. Det vill i bland, men oftast inte. Vet inte vad som är fel?

Hörs i morgon. När jag kommer hem ifrån middagen ska jag hoppa direkt i säng! Jag ska med F upp klockan 5 och träna! Galna jag! Men det är lika bra! Så har man gjort träningen. Sen har jag hela dagen att fixa med annat! En dag på stan e planerat! Och lite annat smått och gott! Sol iaf! Me Love! <3
.

Inga kommentarer: