onsdag 9 maj 2012

Idag har det hänt grejer!

Jag slog ner rumpan precis. Andas lite. Jag har fått en del gjort idag! Bakade bröd i förmiddag, mjukt och hårt. Sen började jag riva tapet i hallen. Det tar sin tid. Vid 16 kom Babe och hämtade upp mej. Körde hårdaste passet på länge! Slutade med att jag kräktes innan jag gick hem! Ökade alla maskiner med en vikt! (5,7 kg) Nice!

Gjorde precis en smoothie. Använde kokosmjölk i istället för komjölk! Jävligt gott blev de! Det fick bli våran middag.

Bokade tid för tandblekning i dag! 25 maj ska både Jag och F fixa våra tänder! Så de är vita och fräscha i sommar! Använder sweetApp:en. Gå 2 betala 1100 kr per person. Lite rädd för att få ilningar, men det är väl bara att härda ut!

Nu ska jag göra ett ryck här. Och sen ut på en PW med Lillen! Blir 30 minutaren! Efter det ska jag hoppa i ett varmt bad. F står och mixar för fullt! Jag e så jävla nöjd över situationen! Jag kan lixom pilla med mitt när han står där utan att få dålig samvete att jag måste underhålla honom. Jag går och tjuvar pussar emellanåt bara. :-) I kväll blir det tidigt i säng då vi ska till gymmet innan jobbet i morgon. Cardio-pass! Och i morgon kör jag bara 8 timmar på jobbet! Hemma redan 15 igen! Veckans sista pass! Gött!
.

Inga kommentarer: