onsdag 23 maj 2012

Ute i solen!

Sitter på min gräsmatta i bikini och steker med Texas! Jag håller på att tvätta samtidigt. Så man får springa lite ut och in. Därför kom jag inte längre än gräsmattan idag! Får hoppas på att F vill dra någonstans senare, när han kommer hem.


Puss på matte! :)

Läser boken som jag fick igår. LCHF & Träning - bättre träningsresultat med lågkolhydratskost. Ganska mycket fakta om bakgrunden till kosten. Lite tråkigt, eftersom jag redan läst matrevolutionen, som oxå handlar om hur människan åt ifrån början. Men det kommer bättre saker längre fram i boken. Mer om träning i kombination med LCHF. Jobbigt att ligga i gräset och läsa. Ligger jag på mage får jag ont i svanken, ligger jag på sidan så får jag ont i axeln och på rygg går ju inte. Då måste man hålla upp boken. Skulle haft en solstol här! ;-) Jag får variera ställningen. Nu kastar jag lite boll med Texas. Varmt åt Lillen, så jag har satt ut en skål med vatten. Flämtar som fan! Men ändå ska han springa runt och leka. Han brukar lägga sej i skuggan när det blir för varmt. Härligt för honom att springa löst ute på gräset. Då e han lycklig!



Cellprovet gick bra! Och hon gjorde ett undantag och skrev ut nya nuvaringar så jag slipper gå till ett till ställe. Hon tog mitt blodtryck och det va som jag trodde. 90/60 = lågt blodtryck! (ett normalt blodtryck ska ligga på runt 120/90) Undra vad som gör att mitt hjärta pumpar för klent? Jag har varit väldigt snurrig och yr den senaste veckan. Men man behandlar inte lågt blodtryck. Träna mera (?) och drick mer vatten! Okej! Och ge blod är inget att tänka på, som jag hade tänkt att börja ge igen.

Såhär somrig kunde man va klädd ut i dag! :)
.

Inga kommentarer: