torsdag 10 maj 2012

Torsdag 10e Maj - 2012.

Hej hej!

På bussen med kurrande mage! Ursch! Vaknade 04.40 av att klockan ringde. Dax för en timma på gymmet! Körde förbränning på bandet i 40 minuter idag. 12 % lutning på hastighet 7. Sen lite mage undertiden jag väntade ut F. Han springer en mil på morgonen! Helt galet! Jag försökte oxå att springa. Men mitt låga blodtryck på morgonen gör att jag blir yr, och har ingen kontroll alls på min kropp. Så jag powerwalkade i uppförsbacke istället.

Idag jobbar jag bara till 15.00. Och slutar jobbet hemma vid mej. Ska möta F vid banken när han slutat jobbet. Vi ska fixa ett konto som vi ska ha varsitt kort till. Och nej, vi ska verkligen inte ha gemensam ekonomi. Skulle jag aldrig gå med på! Utan vi ska fixa så vi har ett konto vi kan sätta in pengar på som vi kan handla mat för. Det är bästa metoden för att inte tjafsa om vem som betalade sist. Det lärde jag mej i mitt förra förhållande. Bråka om pengar är det som förstör mest i ett förhållande.

Idag vilar vi från styrketräning. Så efter banken ska vi åka ut till allum. Jag behöver en färgbomb! Och så ska jag koll på saltvattenspray och lite smink. De har ju bellbox där ute. De e ganska mycket billigare än vanliga frisörer på produkter. Kan visa sen vad jag fick med mej därifrån och hur mycket priset skiljer.

Vi hörs under dagen!
.

Inga kommentarer: