måndag 28 maj 2012

Parfymen.

Jag har alltid haft svårt att hitta parfymer som jag gillat. Tror jag har talat om det förut. Jag brukar köra tester på parfymer för att se om jag trivs i dem. Känner jag doften av den hela dagen, så är det inte min doft. Men är det så att efter ett tag inte känner av dem speciellt mycket så är det en parfym för mej! Då smälter den in med mej lixom.

Just nu är alla mina parfymer helt slut. Jag har endast 3 provrör hemma. Så det är dax att leta sej fram till en. Och i helgen hittade jag av en slump min nya doft! Vi skulle iväg på en fest och vi gjorde oss i ordning hemma hos F. Jag hade ingen parfym. Så jag lånade en som stod i badrumskåpet. (F bor hemma hos sin mamma. Ja, eller han är där när jag jobbar. Och hans syster bor oxå där.) Det va hans systers parfym. Och herregud va gott den luktade! F va på mej hela kvällen och pussade och bet mej till och med på halsen! Jag luktade som en godis sa han! Så jag fick snällt sätta mej på filten på festen med in iPhone och snällt beställa parfymen. 100 ml blev de. Kostade 799 kr egentligen. Men jag lyckades hitta den på rea på www.parfym.se för 349 kr! :)

Hur jag lyckats undgå denna goda doften som släpptes redan 2009 e ett under. Jag trodde jag gått igenom varje parfym i hyllorna inne på Åhléns!

Snart har jag fått den. Då ska jag stolt gå runt och lukta godis hela dagarna..

.

Inga kommentarer: