måndag 28 maj 2012

PW / löptur!

Kom precis tillbaka till jobbet. Tog med Texas ut på en promenad medans de kollade på nått tv program de följer. 40 minuter tog de. Jag fick 25 minuter och sen vände jag. Sprang en del av vägen hem. Frihet! Texas älskar när han få va med och springa! Så nu ligger han utslagen här intill mej i soffan. Man känner inte va svettig man blir förrän man är hemma igen. T-shirten är blöt!


Körde andra passet på 6 pack idag! Hade en paus i helgen. Men nu ska jag försöka köra tisdag och onsdag. Sen åker jag ju bort torsdag-lördag. Så 5e passet får bli på söndag då! Jävla jobbiga övningar! Men det är bara att köra på! Jag vill ha rutmage även när jag inte spänner den! Lite iaf!

Har även bakat fröknäcke här på jobbet! Så nu har jag god frukost till i morgon! :-D med tonfiskröra på som F har gjort. Jammi!

Idag har jag fått i mej:

• 2 ägg med tonfiskröra
• 2 Fröknäcke med smör och ost
• Blomkålsris med kyckling/kurry-gryta
• 1/2 näve mandlar
• En smoothie på kokosmjölk, hallon och proteinpulver.

Massa mat idag! Åt väldigt lite igår. I morgon ska jag hålla mej till 11-19. En kopp kaffe innan bara. Och en PW vid 7! Upp och hoppa! ;-)

Nej nu ska jag göra sista rycket här! Sen ska jag hoppa i säng. Har datorn med mej så jag ska kolla klart på en film som jag och F började se förra veckan. Han hade sett den i kväll. Så jag får väl lov att avsluta den ensam! ;-)

Natti natti alla där ute!
.

Inga kommentarer: