söndag 13 maj 2012

Helgen.

I fredags va vi hemma hos Robin efter att vi tränat klart. Vi gjorde egen pizza och kollade på en film/BB. Jätte mysigt! :-) vi hade oxå köpt med oss en ny LCHF glass och jordgubbar! Sen sov vi i frölunda.

Lördagen började med ett träningspass. Vi körde igenom magen ordentligt. Sen tog jag ett lååångt stretchpass för hela kroppen efteråt. Idag har jag träningsvärk i magen! Så det visade sej att passet gav något! Efter gymmet drog vi hem till mej. Gjorde inte så mycket. Degade mest, kollade på tv. Vi planerade att vi skulle ta en kväll hemma i soffan med en film. Men så blev det inte. Vid 18 tiden ringde en kompis till F som ville ha med oss på en fest. Så vi gjorde oss i ordning och drog iväg. Jag fick köra! Gick la sådär. Men jag måste köra mer för att bli säker. (jag har haft körkort i ett år nu, men jag kör ju aldrig.) Festen va utomhus. Vid havet. Vi hämtade upp 2 killkompisar och drog dit. F fick spela! :-D Han körde ett set på lite över en timma! Grym va han! :-) när han va klar, runt 00.30 så drog vi hem. Dj:n som spelade efter F hade sjukt kass musik!

Idag har vi haft en trevlig dag ute! Efter min springtur och frukost, så mixade F. Så jag grejade lite hemma. Sen slängde vi på oss inline:sen och drog ut och åkte. Svängde förbi hos några vänner och sen hem tillbaka. Nu har jag rivit ner mer tapet i hallen och skurat badrummet. Varit ute och lekt med Texas. Nu får jag middagen serverad av min Prins! Grillat kött och halluomi! Favoriten! Blir en film och soft i soffan resten av kvällen. Härligt avslut på en riktigt lugn och skön helg.

I morgon är det ny vecka med nya äventyr. Ha en skön kväll!
.
Va ute och lekte med Texas och passade på att plocka med lite blommor in! / Babe lagar middag! :)
Plankan gick hårt i helgen! / Erika testar en ny övning jag lärt henne! :)
Inlinestur hem till Daniel och Evelina, och sen hem tillbaka! 
Pizzabak hos Robin i fredag's! :)
Spontanfest som slutade med att F fick spela, på en strykbräda! Alla sätt är bra utan de dåliga! :P

Inga kommentarer: