fredag 29 juni 2012

En sväng på stan med bästis.

Sitter nybadad i soffan och kollar på favoritserien.

Har haft en dag på stan idag med Erika. Jag behövde komma ut och orkade inte sitta hemma och vara orolig för Texas. Behövde få andra tankar. Så tvättade lite på förmiddagen sen drog jag in till stan. Köpte 2 bh:sr i Karlstad men insåg att jag behövde en storlek större runt om. 60 va lite för trångt. Så jag hade behövt 65. 60 G har jag fått nu?! Jag har krympt runt i h tuttarna har växt! Galen?! Men de hade inte just den bh:n på changes i Göteborg, men de hade en förlängning av hakarna! Hur bra? Perfekt ju! Man spränger ju alltid ut bharna! Så jag köpte en svart och en vit!
Jag va oxå på NK och köpte hårtoning. Och 2 lådor på indiska som man kan förvara post och tidningar i. F satte upp dem förut, plus spegeln och hatthyllan. Så nu börjar det bli hemtrevligt i hallen igen! :-) Hittade ett par skor och en jacka jag vill ha oxå! Men jag vågar inte köpa nått nu när jag inte vet hur mycket olyckan Texas råkade ut för, kommer att kosta.

Jag har tagit ett bad medans F plöjde igenom de avsnitten jag redan sett. Så jag hoppade i badet och tonade håret och skrubbade hela kroppen. Håret har inte torkat än så jag vet inte hur resultatet blev.

Texas operation gick bra. De ringde förut och sa att de satt i en platta i hans ben, och det behövdes inte nått gips. Jag får hämta honom i morgon. Så detta kommer vara den lugnaste helgen på länge! Jag ska ligga och mysa med Texas ensam hela kvällen för F har en spelning. Tyvärr missar jag den. Men han spelar nästa helg oxå. Då e jag på plats!

Nu ska jag hänga med i serien för nu är vi där jag slutade sist jag kollade.

Ha en trevlig fredagkväll! XOXO
.
En låda till mej och en till F! :) (sen när vi bo tillsammans, fram tills dess kommer de va fyllda med mina saker! ) Beställde ju en väggförvaring i plåt för ett tag sen. Den fick jag skicka tillbaka för den hade en buckla i sej!
Snygga skor inne på Johanssons och en snygg jacka, minns inte vad affären hette! i korall!! Hur snyggt?! Känner på mej att jag inte kommer kunna hålla mej ifrån varken jackan eller skorna, så de kommer snart stå/hänga i hallen!

Inga kommentarer: