torsdag 21 juni 2012

Vilken dag!

Skön dag på jobbet! Men just nu ångrar jag att jag ställer upp på att jobba förmiddagen i morgon. Hur mysigt hade det inte varit att sova ut och sen äta frukost i lugn och ro på balkongen med Babe? Nu kommer det bli stressigt! Jag slutar 12, det tar en timma att ta sej hem, så F får hämta mej. Då tar det 1/2 timma. Köpa jordgubbar påvägen hem. Hemma tidigast 12.45, då har jag en timma på mej att fixa mej! Vi ska sen hämta f's mamma på jobbet och sen ta färjan ut till ön vid 14.30. Då de andra gästerna oxå tar den färjan. Den går endast en gång i timman. Så det vore ju pissigt att missa den och låta de andra gästerna vänta på oss innan de kan käka. ;-) Jag har dock redan plockat fram det jag ska ha på mej. Mitt går e nytvättat från igårkväll. Så jag behöver bara locka det. (lockarna håller oxå lite bättre om håret inte är tvättat samma dag.) om det är någon idé att locka det när regnet kommer ösa.. :-(

Jag va och handlade förut. Kände påmej att pojken där hemma hade lite panik för att handla. Jag älskar att handla, ja utan honom. Han vill att de ska gå snabbt. Mej går det inte att stressa, då blir jag galen! Förbannad! Så jag tog med mej listan och handlade här på lilla affären vid jobbet. F jublade! Men han kom inte undan att gå till systemet åt mej. Systemet finns inte här ute. Ville ha massor av den nya xide beach! Men den hade de ju såklart inte inne på lagret. Utan det va en beställningsvara. Suck. Fick bli andra.

Men nu är allt fixat! Bara min midsommarkrans som ska göras. Köpte massa blommor på affären förut. Jag får sätta mej med det vid frukosten på jobbet i morgon. Så får vi väl se om jag kan få till en krans. Blå och gula blommor blev de! En svensk midsommarflicka!

Vi grillade på jobbet idag! Det börjar bli en vana nu! Och jag hurrar! För då kan ju jag oxå äta, och slipper släpa med mej matlådor ut. Jag gjorde grillspett med stora färska champinjoner, röd och gul paprika, fläskfilé och stark korv! (95% kötthalt) gjorde en coleslaw till oxå. De käkade potatis. Blev riktigt gott! Sen bakade jag en mjuk kaka till dem, och fröknäcken till mej. Vi har suttit en stund i solen, och nu är det tv-tid!

Jag bloggar igen när jag kommer hem ifrån midsommarfirandet. Kanske skickar en hälsning i morgon bara!



XOXO

Inga kommentarer: