torsdag 14 juni 2012

Torsdag 14e Juni - 2012.

Hej hej!

Jag har ju glömt er! Jag har ju instagram nu. Och det e så mycket enklare när det bara går ut på att lägga in en bild utan text. Eller med en kort text. Nu när denna appen krånglar inte inte alltid vill lägga in bilder så är det inte lika kul att blogga. Nanno83 heter jag på instagram iaf! Om ni inte har instagram, så skaffa! Det e roligt! Och enkelt!

Jag sitter iaf på jobbet nu. Vi kollar på fotboll. Inte speciellt kul. Men jag sitter och pillar på min iPhone istället. Jag fick stå för middagen idag! Det blev ädelostsoppa! Jätte god! Och de verkade gilla den efter en hel del "mmmm:anden"! :-D receptet finns på min lchfblogg: http://nannoslifestyle.blogspot.se/2012/06/adelost-soppa.html

Vaknade vid 6 i morse i F's säng, ensam. Han sov i ett annat rum. Vi är båda sjuka och han kan fan inte ligga still när han e dålig. Och då somnar inte jag. Jag skulle ju upp och jobba. Så vi fick sova i sär. Jag vaknade i morse och kände mej lite bättre till och med. Han va mycket sämre. Så han e sjukskriven än. Han åkte hem till min lägenhet och la sej istället. Nu när kusinen och hennes kompisar lämnat mitt hem. Så nu längtar man ju hem litegrann! ;-) Han ville att jag skulle komma hem i kväll. Jag får se när jag slutar om jag orkar sitta på bussen en timme. När det är så enkelt att bara lägga sej här i kväll.

Ha en skön torsdagskväll!
.

Inga kommentarer: